cropped-logo-1.png
Beste Lezer,

Naast de jaarlijkse expositie waarin we onze nieuwe leden voorstellen, is De Ploegh de komende tijd ook op externe locaties te zien. Lees meer over onze nieuwe leden, expositie Nectar in de St. Joriskerk en de komende Affordable Art Fair in Amsterdam.
Khzaal-Mouafk-grenzeloos uitsnede0

Expositie Nieuwe leden – 4 augustus t/m 11 september 2022


Tijdens de ballotagerondes eind 2021 en voorjaar 2022 zijn 7 nieuwe leden kunstenaars verwelkomd bij onze vereniging. In de jaarlijkse nieuwe leden expositie presenteren wij graag hun werk. In deze zomerse groepstentoonstelling valt de diversiteit op. We nodigen je uit om kennis te maken met hun beeldende verhalen in de schilderkunst en keramiek.

Op zondag 7 augustus 15.00 uur is de officiële opening door Boudewijn Korsmit (docent beeldende vorming en kunstenaarslid). Hij geeft een toelichting op het werk van de nieuwe leden. De deelnemende kunstenaars zijn bij toerbeurt in de galerie aanwezig om zichzelf te presenteren en toelichting te geven op hun werk.
Promotie afbeelding 3D-boek-nectar

Expositie Nectar - 10 september t/m 15 oktober 2022


In de periode van 10 september t/m 15 oktober 2022 is de tentoonstelling NECTAR art & urban nature te bezoeken in de Sint-Joriskerk te Amersfoort. De tentoonstelling is samengesteld door gastcurator Harald Schole. De monumentale Sint-Joriskerk is bij uitstek de plek voor de tentoonstelling met een publieksprogramma over kunst in relatie – het spanningsveld – tot flora, fauna en de stad.

Voorinschrijving publicatie NECTAR
Teken nu in voor jouw exemplaar van de bijzondere geïllustreerde publicatie bij de tentoonstelling NECTAR art & urban nature. Laat je meenemen door de kunstenaar en de persoonlijke boodschap en/of vragen met betrekking tot het onderwerp. Bestel je bij voorinschrijving (tot 10 september) dan betaal je per exemplaar maar € 10,-. Tijdens de expositie is de publicatie ook te koop op diverse plekken, voor de prijs van € 14,95. Uw naam en betaling wordt geregistreerd en uw boek gereserveerd. U wordt geïnformeerd, zodra de publicatie ‘vers van de pers’ voor u klaar ligt.

NECTAR art & urban nature
21x21cm. | 56 pagina’s | full colour.
In de eerste 500 exemplaren zit een presentje ingestoken!
Bekijk hier het inkijkexemplaar.
image

Affordable Art Fair Amsterdam - 26 t/m 30 oktober 2022


Van 26 t/m 30 oktober 2022 vind je ons weer op de Affordable Art Fair in Amsterdam. Op de beurs wordt werk aangeboden van gevestigde kunstenaars en jong talent. Door de grote diversiteit aan stijlen en technieken en de betaalbaarheid van de kunstwerken is er voor iedere ruimte, smaak en budget wel een aantrekkelijk aanbod te vinden.

De deelnemende kunstenaars van LKG de Ploegh: Anna Belleforte, Nicolette Benard, Hannah Blom, Charlotte Burgmans, Marieke van Enk, Janine Eshuis, Famke Hajonides, Bea van der Heijden, Suus Kooijman, Frits Nolte, Catherine Schoenmakers en Linda Verkaaik.

Op onze website en in onze volgende nieuwsbrief houden we je op de hoogte.

OPROEP: Bestuursleden voor LKG de Ploegh


De bestuurstermijn van de huidige secretaris en penningmeester zit er bijna op. Zij hebben zich ruim 4 jaar met veel enthousiasme ingezet voor De Ploegh. We zoeken nieuwe bestuursleden die hart hebben voor De Ploegh en het leuk vinden om met een fijn team de komende jaren op te komen voor de belangen van deze kunstenaarsvereniging.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een bericht naar secr@lkgdeploegh.nl
facebook twitter instagram youtube linkedin pinterest 
Coninckstraat 58
3811 WK Amersfoort
tel.nr. 033 4750770
e-mail: info@deploegh.nl