Beste Lezer,

We beginnen 2022 helaas met een gesloten galerie, maar we zitten vol plannen voor verrassende exposities dit jaar, zowel in de galerie als op plekken daarbuiten. Later dit jaar informeren we daar graag verder over. Nu maken we graag gebruik van deze nieuwsbrief om onze nieuwe leden aan je voor te stellen.
IMG_9056

Voorbeeld - Nabeeld

Voor iedereen die de expositie Voorbeeld - Nabeeld nog wil bekijken, is die kans er nog tot en met 2 januari. De werken zijn zodanig in de galerie opgesteld, dat je ze vanuit het raam goed kunt zien. Zie je een werk dat jouw interesse heeft? De werken uit deze tentoonstelling zijn de komende weken ook op de website te zien en zelfs te koop. De mogelijkheden lees je op de website, klik daarvoor op onderstaande link.

Nieuwe lid 2022: Marisa Keller

Afgelopen ballotageronde zijn drie nieuwe leden toegelaten tot LKG de Ploegh. Een van hen is Marisa Keller. Marisa's werk onderzoekt de connectie tussen mens en natuur en hoe deze door de tijd verandert. Zij reist veel en verdeelt haar tijd tussen Portugal en haar atelier in Nederland.
Keller-Marisa-KleineBron-2021-CollageNatuurdruk,op doek-60x60
tomesen-harry-2020-karton en kunstof op linnen-30x23cm

Nieuw lid 2022: Harry Tomesen

Harry Tomesen raapt vliegtuigwrakken op en piloteert ze naar kunst. Kunst komt voor hem letterlijk uit de lucht vallen, nadat hij getuige was van een onfortuinlijke landing van een vliegtuig in de bomen. Gelukkig met goede afloop.
Harry's werk is een aaneenschakeling van beeldonderzoeken. Daarbij is hij op zoek naar intrigerende contrasten en spannend materiaalgebruik.

Nieuw lid 2022:

Erik Vos

Het leven hangt in hoge mate af van toeval. In het werk van animatie-filmmaker Erik Vos speelt toeval – niet toevallig – een grote rol. Door toevalligheden te sturen ontstaat er naar zijn mening een levendige en authentieke weergave. Dat realiseert hij door analoog geschilderd beeldmateriaal te combineren met computergestuurde beelden.
Vos-Erik-Japanese_Garden-2021-Acrylverf-100x80
reek-uitsnede

Grafiek & Multiples 2022

De komende expositie Grafiek & Multiples zal begin januari worden opgebouwd. We hopen onze deuren zo snel mogelijk te kunnen openen, zodat we de werken van de 60 deelnemers kunnen laten zien. Wanneer dat precies zal zijn, is nu nog niet bekend. Voor alle mogelijkheden, data en openingstijden verwijzen we je naar de website, waar je de meest actuele informatie vindt.
facebook twitter instagram youtube linkedin pinterest 
Coninckstraat 58
3811 WK Amersfoort
tel.nr. 033 4750770
e-mail: info@deploegh.nl