Beste Lezer,

Iets later dan je van ons gewend bent, is hier de nieuwsbrief van december 2021. De expositie Voorbeeld - Nabeeld is inmiddels van start gegaan en we hebben mooie reacties ontvangen van de eerste bezoekers. Lees snel verder over wat we nog meer in petto hebben deze maand.
boudewijn-uitsnede-2

Voorbeeld - Nabeeld

Kunst inspireert tot nieuwe kunst. De deelnemers van de expositie Voorbeeld - Nabeeld hebben zich allemaal laten leiden door hun favoriete kunstwerk of kunstenaar om te komen tot nieuwe beelden. In de galerie zie je de originele werken naast de vertaling daarvan door deelnemers. Voorbeeld - Nabeeld is tot en met 2 januari 2022 te bezoeken in de galerie.

Door de huidige coronamaatregelen zijn de geplande activiteiten niet allemaal meer mogelijk. Anders dan eerder vermeld, zal de voordracht van Jacques de Waart op 12 december niet doorgaan. We zijn aan het kijken of deze voordracht op 2 januari 2022 plaats kan vinden. Over de definitieve mogelijkheid informeren we je via de website en in onze volgende nieuwsbrief op 1 januari 2022.

Kunst met Korting voor Kerst

Tijdens de expositie Grafiek & Multipes bieden deelnemers werk aan voor de speciale prijs van € 133,- (exclusief lijst). De aanbiedingen van de expositie 2022 zijn deze keer al beschikbaar vanaf 15 december. Via onderstaande link vind je alle aanbiedingen op een rij. Heb je interesse in een werk en wil je dit voor de kerstdagen kopen? Via onderstaande link is dat mogelijk.
Let op! De werken zijn niet in de galerie te bezichtigen. Als je interesse hebt, maak dan via e-mail een afspraak. Lees onderstaand verder hoe het werkt.
STRUIK - Joke - in de 7e hemel - 2021-ets aquatint-30x49

Inlijsten met korting

LKG de Ploegh werkt gedurende de expositie Grafiek & Multiples samen met J&L lijstenmakerij. Bij aanschaf van een werk van de expositie Grafiek & Multiples ontvang je op vertoon van de verkoopbon van LKG de Ploegh 10% korting op het inlijsten van het werk. J&L lijstenmakerij is gevestigd op Kamp 14, op loopafstand van de galerie.
Klik hier voor meer informatie.
REEK

Grafiek & Multiples 2022

De jaarlijkse expositie Grafiek & Multiples zal komend jaar vanaf 9 januari 2022 te zien zijn in de galerie. Binnenkort informeren wij je verder via de website. Om verspilling tegen te gaan wordt de flyer niet meer per post verstuurd. Een klein aantal flyers is wel in de galerie beschikbaar.
IMG_8708

Openingstijden tijdens de feestdagen

Galerie de Ploegh is gesloten op zaterdag 25 december 2021 en op zaterdag 1 januari 2021. Op tweede kerstdag zijn we wel geopend.

Namens alle leden kunstenaars, vrijwilligers en het bestuur van LKG de Ploegh wensen wij je hele fijne feestdagen toe.
facebook twitter instagram youtube linkedin pinterest 
Coninckstraat 58
3811 WK Amersfoort
tel.nr. 033 4750770
e-mail: info@deploegh.nl