Beste lezer,

De agenda van Galerie de Ploegh staat de komende maanden vol met inspirerende exposities op uiteenlopende locaties. Voor het eerst in de geschiedenis zijn we ook op de Affordable Art Fair in Brussel aanwezig met een divers aanbod voor verschillende kunstliefhebbers. Er valt weer volop te genieten, zowel in de galerie als daarbuiten.
De Ploegh solo duo tentoonstellingen

The floor is yours - 6 solo/duo exposities

Van 6 september t/m 17 oktober geven wij de kunstenaars de vrije hand en organiseren zij iedere week een eigen solo/duo tentoonstellingen. Op maandag ontvangen zij de sleutel van de galerie en gaan ze aan de slag. Exposeer je alleen of met meerdere kunstenaars? Is je uitgangspunt een thema of een techniek? Worden er activiteiten georganiseerd? Die vragen mogen ze zelf invullen. Wij laten ons verrassen en kijken uit naar zes korte en uiterst diverse tentoonstellingen. Klik onderstaand op de titels voor meer informatie, eventuele activiteiten of een mogelijke aanpassing van de reguliere openingstijden:

Periode
Kunstenaars / Titel
6 t/m 12 sept:
Titel:
Willemijn van Dorp & Charlotte Burgmans
Unwritten Thoughts


13 t/m 19 sept:
Titel:
Thea Vos & Mus
Does Mus meet Vos? Does Vos meet Mus?


20 t/m 26 sept:
Titel:
De Acht Grafici
Liefde, dorst en dood


27 sep - 3 okt:
Titel:
3 Ploegh-leden en gasten
Kunstenaarsboeken en aanverwante kunst


4 t/m 10 okt:
Titel:
Dorette Gilling & Hannah Blom
Vuur – Aarde – Werk


11 t/m 17 okt:
Titel:
Boudewijn Korsmit
Teatro congelato + Nature back in balance


Tijdens de reguliere openingstijden is de galerie sowieso geopend.

Laatste week: nieuwe leden

Afgelopen weken hebben de nieuwe leden van LKG de Ploegh hun werk gepresenteerd. We zijn trots op alle positieve reacties, die we van bezoekers hebben ontvangen. Heb jij nog geen kennis gemaakt met het werk van de nieuwe leden? Kom dan snel naar de galerie. Het kan nog tot en met zondag 5 september.
zeegers-carla-LocHal-2021-print-tekening-22x22cm
Verschaeren-Jos-Hemelladder-2021

Hemelladder

Nog tot 10 oktober in de Frans en Hilde Hof: buitenexpositie Hemelladder. Een hemelladder is een natuurverschijnsel: een lichtbaan veroorzaakt door de zon, die door een gat in de wolken op aarde valt. De kunstenaars lieten zich inspireren door natuur en omgeving, in een tuin waar wekelijks andere perken tot bloei komen. In september worden wekelijks verschillende activiteiten georganiseerd. Kijk op de website voor een overzicht. De Frans en Hilde Hof is op 10 minuten lopen van de galerie.
AAF_2021_BRUSS_04_Campaign_Newsletter-forgalleries_1200x600_v3

De Ploegh op AAF Brussel - 22 t/m 26 september

Galerie de Ploegh is dit jaar voor het eerst aanwezig op de Affordable Art Fair (AAF) in Brussel. van 22 t/m 26 september vind je ons op stand D5, waar we het werk van acht kunstenaars laten zien: Nicolette Bénard, Hannah Blom, Henriëtte Coppes, Michiel Deylius, Marieke van Enk, Jeannet Klement, Suus Kooijman en Frits Nolte. Ze bieden een breed scala aan kunstwerken aan: van beeldhouwwerk tot schilderijen en keramiek. Door de grote diversiteit aan stijlen en technieken op de stand, is er voor iedere kunstliefhebber wel een aantrekkelijk aanbod te vinden. Klik hier voor meer informatie over de deelnemende kunstenaars.
Informatie over bereikbaarheid, openingstijden en toegangskaarten vind je op de website van AAF Brussel via onderstaande link.

De Ploegh in de sociale media

facebook twitter instagram youtube linkedin