WINTERSALON
11 november 2018 t/m 6 januari 2019
Feestelijke opening zondag 11 november om 15.00 uur door Hendrik van de Roemer, oud-bestuurder van sociëteit de Kring in Amsterdam; met livemuziek door Piet van Eeghen, piano en zang.

Maar liefst 29 kunstenaars leveren werk aan voor deze uiterst boeiende en uitgebreide tentoonstelling. Net als in de Parijse salon tentoonstellingen van weleer komt de galerie van plint tot plafond vol te hangen met schilderwerken, foto’s en grafiek. Daarnaast is er een stoet van beelden te zien die zich als een lint door de ruimte slingert.

 

> Op de zondagen 25 november en 16 december,
van 13.00 tot 17.00 uur, zal de Galerie extra geopend zijn.

 

Ans Bakker, Nicolette Bénard, Barbara Bläsing, Jacqueline Bohlmeijer, Carolien Brusse, Michiel Deylius, Harry Dukker, Willy van der Duyn, Lucia Fransen, Dineke Groenhof Blaauw, Famke Hajonides, Gea Karhof, Jeannet Klement, Flip Lambalk, Adri Langbroek, Nan Mulder, Heleen van Nieuwland, Justina Pennards-Sycz, Margherita Pianarosa, Mark van Praagh, Ruben van der Scheer, Mary Schermer, Cécile van Spronsen, Maartje Strik, Joke Struik, Ans Tellegen, Karen Vennik, Linda Verkaaik en Jos Verschaeren.

16 december
Houtworkshop voor kinderen van 4 tot 88 jaar in Galerie de Ploegh

Op zondagmiddag 16 december van 13.30 – 15.00 kunnen kinderen van 4 tot 88 jaar zelf aan de slag om kunstwerkjes te maken van hout. 

Begeleid door Ploeghlid en kunstenaar Ruben van der Scheer (en eigen ouders) wordt gewerkt met reststukjes hout, lijm en je eigen fantasie!