Vrienden van de Ploegh

Om alle activiteiten rondom de kunstenaars te kunnen aanbieden, is LKG de Ploegh onder andere afhankelijk van de financiële hulp van de Vrienden van De Ploegh.

Vriend van De Ploegh word je voor € 100,- per jaar, maar als je meer kunt missen, helpt ons dat enorm. Uiteraard bieden we je tal van voordelen als Vriend.

Alle voordelen van een Ploegh vriendschap op een rij:

  • 10% korting bij aankoop van een kunstwerk in Galerie de Ploegh (met uitzondering van de aanbieding bij de Grafiekmanifestatie).
  • Een uitnodiging voor de feestelijke opening van alle exposities binnen Galerie de Ploegh en een digitale nieuwsbrief die je regelmatig op de hoogte houdt van de activiteiten van De Ploegh.
  • Uitnodiging voor de preview bij alle exposities binnen Galerie de Ploegh.
  • Een uitnodiging om deel te nemen aan het jaarlijkse Ploegh uitje met onze kunstenaars. Deelname is, ook voor de kunstenaars, voor eigen kosten.
  • Bij het aangaan van de vriendschap ontvang je het jubileumboek uitgebracht bij het 75 jarig bestaan van De Ploegh. In dit boek presenteren zich alle aangesloten kunstenaars tot en met 2020. Lex van de Haterd geeft daarnaast een beeld van de recente geschiedenis van De Ploegh.

Wil je meer informatie?

Vraag de aanwezige vrijwilliger in de galerie of neemt contact op via mail info@deploegh.nl of telefonisch 033  475 07 70. De galerie is geopend op donderdag en vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Wilt je direct vriend worden? klik dan hier.