VANAF € 100,– PER JAAR BENT U VRIEND VAN DE PLOEGH!

De Ploegh met ruim 90 leden, stelt dat een goede kunstenaarsvereniging een broeikas is van talent en een bron van inspiratie voor kunstenaars én publiek.
In de galerie organiseren Ploeghkunstenaars uiteenlopende exposities in klein en groot verband. Ook kunstenaars van buiten de vereniging worden met regelmaat uitgenodigd deel te nemen. Zo kan kruisbestuiving ontstaan tussen verschillende disciplines.
De galerie wordt ook ingezet voor activiteiten als lezingen, workshops, rondleidingen en demonstraties. Daarnaast treedt De Ploegh op andere manieren en plekken naar buiten.
Uw financiële bijdrage biedt een belangrijke ondersteuning aan deze activiteiten.

Onze waardering laten we graag blijken door u als Vriend een aantal interessante voordelen te bieden.
• Een uitnodiging voor de feestelijke opening van alle exposities binnen de galerie en een digitale nieuwsbrief die u regelmatig op de hoogte houdt van de activiteiten van De Ploegh.
• Uitnodiging voor de preview bij alle exposities binnen Galerie De Ploegh.
• 10% korting bij aankoop van een kunstwerk in de galerie (met uitzondering van de Prijsprent* Grafiekmanifestatie).
• Een uitnodiging om deel te nemen aan het jaarlijkse Ploeghuitje met onze kunstenaars. Deelname is, ook voor de kunstenaars, voor eigen kosten.
• In 2020 bestaat LKG de Ploegh 75 jaar. Wij organiseren rond dit jubileum meerdere activiteiten. Bovendien verschijnt er in oktober een jubileumboek waarin alle aangesloten kunstenaars worden gepresenteerd. Lex van de Haterd geeft daarnaast een beeld van de recente geschiedenis van De Ploegh.
De Vrienden ontvangen t.z.t. een gratis exemplaar van dit fraaie boek.

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met de galerie: 033-4750770 of vul het onderstaande formulier in.

aanmelden vriend