Galerie De Ploegh 2 t/m 30 september 2018
Dahlia Vereniging Leusderkwartier 2 september 2018, 11.00 – 16.00 uur.

In samenwerking met de Dahlia vereniging Leusderkwartier zal van 2 t/m 30 september de thema-expositie Dahlia: “voor altijd de jouwe” 
plaatsvinden. Deze over 2 locaties verdeelde tentoonstelling zal op zondag 2 september om 11.30 uur worden geopend door de voorzitter van 
De Ploegh, Lideke Willenborg, op het terrein van de Dahlia-vereniging. De Dahlia-vereniging opent om 11.00 uur de poorten en biedt dan tot 16.00 uur de gelegenheid om de tuin en de expositie in het clublokaal aan de Bonairelaan 2 te Amersfoort, te bezoeken.
Later dezelfde dag, om 16.00 uur is het de eer aan Max de Veer, voorzitter van de Dahlia-vereniging, om het 2e deel van de expositie in Galerie De Ploegh te openen.
De vijf deelnemende kunstenaars, Ans Bakker, Jacqueline Bohlmeijer, Carolien Brusse, Marie-Louise Dooijes en Adri Langbroek, allen leden van De Ploegh, hebben zich voor deze gelegenheid laten inspireren door de Dahlia als bloem, als verschijnsel en als fenomeen, en dat heeft zeer bijzondere resultaten opgeleverd.

 

Ans Bakker, Jacqueline Bohlmeijer, Carolien Brusse, Marie-Louise Dooijes en Adri Langbroek.

Rondom de expositie zijn diverse extra activiteiten gepland:

  • zondag 16 september | lezing houden over de Dahlia Corien van As, lid van de Dahlia-vereniging. Aanvang 15:00 uur in Galerie De Ploegh
  • zaterdag 22 september | workshop “intuitief Dahlia tekenen” verzorgd door Jacqueline Bohlmeijer en Marie-Louise Dooijes. Aanvang 14:00 uur in Galerie De Ploegh. Inschrijven voor de workshop kan via: info@deploegh.nl
  • zondag 30 september | toelichting alle deelnemende kunstenaars zijn aanwezig in Galerie De Ploegh om toelichting te geven op hun werk. Van 14.00 – 17.00 uur.

Voor alle activiteiten is de toegang gratis.