Verwacht

De kunstenaars van LKG de Ploegh werken alvast vooruit aan een groot aantal exposities, zowel in de galerie als daarbuiten. We hebben ze onderstaand alvast voor je op een rij gezet. Voor nog niet alle exposities zijn de deelnemende kunstenaars bekend en er wordt nog hard gewerkt aan de kunstwerken. De afgebeelde kunst geeft een idee van de expositie, maar is daar niet in alle gevallen te zien.

Fragment uit Tropacolum-Alaska van Lies Verdenius

Expositie: Prints & Multiples

2 maart t/m 16 april 2023
Locatie: Galerie de Ploegh

Galerie de Ploegh organiseert in 2023 haar 40e expositie Grafiek & Multiples. Ter ere van dit robijnen jubileum krijgt de expositie – naast de nieuwe expositieperiode – ook een eigentijdsere naam: Prints & Multiples.

Deze verkooptentoonstelling toont grafiek, fotografie en objecten in keramiek, glas, steen. Prints & Multiples zal ook online beschikbaar zijn voor aankopen en reserveringen. Kunstenaars presenteren twee of drie werken waarvan één wordt aangeboden als Kunst-met-Korting voor de aanbiedingsprijs van € 155,- (zonder lijst)

Prints & Multiples (voorheen Grafiek & Multiples) is gegroeid tot een succesvolle verkooptentoonstelling, waar zowel ervaren kunstkopers als beginnende geïnteresseerden hun weg vinden.