Verwacht

De kunstenaars van LKG de Ploegh werken alvast vooruit aan een groot aantal exposities, zowel in de galerie als daarbuiten. We hebben ze onderstaand alvast voor je op een rij gezet. Voor nog niet alle exposities zijn de deelnemende kunstenaars bekend en er wordt nog hard gewerkt aan de kunstwerken. De afgebeelde kunst geeft een idee van de expositie, maar is daar niet in alle gevallen te zien.

Werk van Cara Louwman – Roots

Expositie: Roots

19 januari t/m 26 februari 2023

Locatie: Galerie de Ploegh

“Als je in de palm van je hand kijkt, zie je je ouders en alle generaties van je voorouders. Ze leven allemaal op dit moment. Ze zijn aanwezig in je lichaam. Jij bent de voortzetting van elk van deze mensen.” (quote van Thich Nhat Hahn)

Iedereen heeft roots (wortels), maar wat betekenen die voor de deelnemende kunstenaars? Bij deze expositie beeldt de kunstenaar zijn/haar verhaal over zijn/haar wortels uit.

Curatoren: Wies den Ouden (gastcurator) en Cara Louwman

Expositie: Prints & Multiples

2 maart t/m 16 april 2023

Locatie: Galerie de Ploegh

Galerie de Ploegh organiseert in 2023 haar 40e expositie Grafiek & Multiples. Ter ere van dit robijnen jubileum krijgt de expositie – naast de nieuwe expositieperiode – ook een eigentijdsere naam: Prints & Multiples. 

Deze verkooptentoonstelling toont grafiek, fotografie en objecten in keramiek, glas, steen. Prints & Multiples zal ook online beschikbaar zijn voor aankopen en reserveringen. Kunstenaars presenteren twee of drie werken waarvan één wordt aangeboden als Kunst-met-Korting voor de aanbiedingsprijs van € 155,- (zonder lijst)

Prints & Multiples (voorheen Grafiek & Multiples) is gegroeid tot een succesvolle verkooptentoonstelling, waar zowel ervaren kunstkopers als beginnende geïnteresseerden hun weg vinden.