Deze nieuwe leden expositie, waarbij de nieuwste leden van kunstenaarsvereniging De Ploegh worden voorgesteld, is opgedeeld in 2 expositieperiodes.

15 augustus t/m 1 september 2019
opening zondag 18 augustus, 15.00 uur

5 september t/m 29 september 2019
opening zondag 8 september, 15.00 uur.

De opening van beide exposities zal worden verricht door Adriana Nichting, voorzitter van De Ploegh.

In de 1e periode presenteren de nieuwe Ploegh-leden Davitha van de Kuilen, Rian Peeperkorn, Louise de Vries Lentsch, José van Waarde en Marieke van Enk hun werk. Ze worden daarbij aangevuld door gast-exposanten Margje Schuurman, Marie-José Roosen, Hadewych Ouwendijk en Lia Kok.

In de 2e periode is het de beurt aan de nieuwe leden Anna Belleforte, Caroline Doornenbal, Irma Frijlink, Anton Havelaar, Thijmen van Kooij, Mus Atelier, Marit Otto, Sari Piek, Ingrid van Polen en Van Lieshout VI.

Het palet van de gezamenlijke Ploegh kunstenaars was al zeer divers en gevarieerd; dankzij de aanwinst van de bovengenoemde nieuwe kunstenaars is dat palet alleen nog maar nog uitgebreider en kleurrijker geworden.

– Op zondag 25 augustus, van 15.00 – 16.30 uur zal Rian Peeperkorn een interactieve rondleiding geven door de expositie.
– Op zondag 22 september, van 15.00 – 16.30 uur zal Anna Belleforte een lezing houding over haar ervaringen als artist-in-residence in Boedapest.