Nieuw vraagt Oud

Van 22 juli t/m 26 augustus vindt in Galerie De Ploegh een expositie plaats van nieuwe leden. Dorette Giling, Monique Sleegers, Janine Eshuis, Jan van Dijk en Henriëtte Coppes zijn allen in het voorjaar van 2018 toegelaten tot kunstenaarsvereniging De Ploegh.
Aan deze vijf kunstenaars is gevraagd of zij zich voor deze expositie zouden willen verbinden aan een bestaand lid van De Ploegh. Dat leverde de keuze op voor Maartje Strik, Karen Vennik, Marjan Jaspers, Ans Tellegen en Bernadette Goossens.

De opening van de expositie zal plaatsvinden op zondag 22 juli om 15.00 uur en wordt verricht door Ploegh-voorzitter Lideke Willenborg. De muzikale
omlijsting wordt verzorgd door De Anjo’s; accordeon en sopraansaxofoon.

Op zondag 29 juli om 15.00 uur zal, onder leiding van Frits Nolte, een kunstenaarsgesprek plaatsvinden met twee van de nieuwe leden en hun gast-exposanten: Dorette Giling en Maartje Strik; Monique Sleegers en Karen Vennik.
Tijdens de afsluiting van de expositie, op zondag 26 augustus om 15.00 uur zullen twee duo-gesprekken plaatsvinden van een nieuw lid met een oud lid. Henriëtte Coppes gaat in dialoog met Bernadette Goossens en Janine Eshuis gaat in dialoog met Marjan Jaspers.

U bent van harte welkom!

Dorette Giling, Monique Sleegers, Janine Eshuis, Jan van Dijk,Henriëtte Coppes, Maartje Strik, Karen Vennik, Marjan Jaspers, Ans Tellegen en Bernadette Goossens.

  • 22 juli | De opening van de expositie zal plaatsvinden op zondag 22 juli om 15.00 uur en wordt verricht door Ploegh-voorzitter Lideke Willenborg. De muzikale
    omlijsting wordt verzorgd door De Anjo’s; accordeon en sopraansaxofoon.
  • zondag 29 juli | kunstenaarsgesprek onder leiding van Frits Nolte met twee van de nieuwe leden en hun gast-exposanten: Dorette Giling en Maartje Strik; Monique Sleegers en Karen Vennik.
  • zondag 26 augustus | twee duo-gesprekken tijdens de afsluiting van de expositie. Om 15.00 uur zullen twee duo-gesprekken plaatsvinden van een nieuw lid met een oud lid. Henriëtte Coppes gaat in dialoog met Bernadette Goossens en Janine Eshuis gaat in dialoog met Marjan Jaspers.

U bent van harte welkom!