Human Touch

Jeannet Klement – Carla Nederbragt

12  t/m 16 juni 2024

Jeannet Klement maakt figuratieve beelden en scenes van klei. De beelden zijn gebaseerd op indrukken en observaties van haar dagelijks leven, waarbij de mens centraal staat. Haar werk is losjes geboetseerd, kleurrijk en met oog voor detail. De houdingen, gebaren, kleding, omgeving worden zorgvuldig weergegeven. Ze zoomt in op ogenschijnlijk onbelangrijke situaties, voor een ieder herkenbaar. Daardoor soms onbedoeld grappig, wat vaak een glimlach oproept bij het bekijken van haar werk. Jeannet is altijd op zoek naar de schoonheid van het alledaagse.

Carla Nederbragt werkt met gebruikt karton. In het materiaal huist het thema cyclus. Door recycling van het papier. Het in- en uithalen van onze ‘spullen’ o.a. bij verhuizing en opslag. Daarop schildert ze, in eerste instantie, afbeeldingen van ruimtes, interieurs, gordijnen en ramen. Het  lijkt letterlijk, maar er is een diepere laag voelbaar. De werken zijn een soort tonelen, decors en voelen soms wat vervreemdend. De mens ontbreekt, maar kan zo ten tonele verschijnen. Er is een sfeer van aanwezigheid. Nieuwsgierigheid wordt aangewakkerd.

Beide kunstenaars zijn aanwezig van woensdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Kom kijken, laat je rondleiden en ga met hun in gesprek!

Deelnemende kunstenaars

De volgende kunstenaars zijn tijdens de expositie aanwezig of aan het werk:

Woensdag 12 juni, 13-17 uur
Carla & Jeannet aanwezig. Welkom, de koffie en thee staan klaar!

Donderdag 13 juni, 13-17 uur 
Carla & Jeannet ‘s middags aanwezig.

Vrijdag 14 juni, 13-17 uur
Carla & Jeannet ‘s middags aan het werk in de galerie.

Zaterdag 15 juni, 13-17 uur
Carla & Jeannet leiden je om 14.30 uur rond langs hun werk. Aansluitend een hapje en een drankje.

Zondag 16 juni, 13-17 uur
Carla & Jeannet aanwezig.

De banner is een fragment uit een werk van Carla Nederbragt