Disclaimer / copyrights

Disclaimer

LKG de Ploegh besteedt de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie op deze website. Desondanks kunnen er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. LKG de Ploegh aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden ervan. Wij aanvaarden ook geen aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomen uit het gebruik van de informatie of die voortkomt uit technische gebreken.
Informatie op websites van de kunstenaars, waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt niet door ons gecontroleerd. LKG de Ploegh geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze websites en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortkomen uit gebruik hiervan.

Copyrights

LKG de Ploegh behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot de op of via de website aangeboden informatie. Het is niet toegestaan informatie van deze website te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van LKG de Ploegh. Voor een verzoek tot gebruik van de informatie van www.deploegh.nl kunt u contact opnemen met info@deploegh.nl. Voor informatie op de websites van de aangesloten leden, verwijzen wij u door naar betreffende kunstenaar.