DE PLOEGH | AFFORDABLE ART FAIR AMSTERDAM
Dé beurs voor betaalbare hedendaagse kunst

Ontdek de vreugde van verzamelen op
31 oktober t/m 3 november 2019 • stand C10
Charity private view: woensdag 30 oktober 18.00 – 22.00 uur

Galerie de Ploegh zal dit jaar opnieuw vertegenwoordigd worden op de Affordable Art Fair 2019 in Amsterdam. Vijftien kunstenaars tonen objecten, schilderijen, grafiek, tekeningen, fotografie,keramiek, metaal en design.
Een diversiteit aan stijlen en technieken; of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of een eerste koper, de Affordable Art Fair is een geweldige plek om verliefd te worden op geselecteerde betaalbare kunst.
De Ploegh is een landelijk kunstenaarscollectief met een eigen galerie in Amersfoort. De galerie toont werk van talentvolle kunstenaars in tentoonstellingsverband en is een bron van inspiratie voor zowel kunstenaars als publiek.
Rond de honderd kunstenaars zijn geselecteerd en verbonden aan de galerie. Door de veelzijdigheid aan disciplines kan de Ploegh een divers en spannend tentoonstellingsprogramma bieden, zowel binnen als buiten de galerie. De Ploegh organiseert landelijk projecten en tentoonstellingen, zoals deelname aan de Affordable Art Fair 2019.

 

De deelnemende kunstenaars zijn Nicolette Bénard, Hannah Blom, Jacqueline Bohlmeijer, Bea van der Heijden, Ron Jagers, Marjan Jaspers, Suus Kooijman, Frits Nolte, Rian Peeperkorn, Justyna Pennards-Sycz, Ingrid van Polen, Marieloes Reek, Claudia Spruit, Nannita van Veen en José van Waarde.