Na het succes van 2016 is Galerie de Ploegh ook dit jaar vertegenwoordigd op de Affordable Art Fair in Amsterdam. Een groep van 16 kunstenaars toont schilderijen, grafiek, tekeningen, fotografie, keramiek, glas en ruimtelijk werk. Een diversiteit aan stijlen en technieken; betaalbare hedendaagse kunst van voor de beginnende kunstliefhebber én de ervaren kunstkenner.

De Ploegh is een landelijke kunstenaarsvereniging met een eigen galerie in Amersfoort. Bijna honderd kunstenaars hebben zich verbonden aan dit collectief. Door de veelzijdigheid aan disciplines kan de galerie een divers en spannend tentoonstellingsprogramma bieden. Zowel binnen als buiten de galerie, want De Ploegh organiseert landelijk projecten en tentoonstellingen, zoals deelname aan de Affordable Art Fair 2017.

Kunst kopen wordt nog gemakkelijker bij De Ploegh want de Kunstkoopregeling, gefinancierd door het Mondriaan Fonds maakt het mogelijk het aankoopbedrag (vanaf € 750,-) niet in één keer maar rentevrij, in maandelijkse termijnen te betalen. Ook tijdens de Affordable Art Fair!

Deelnemende kunstenaars

Ans Bakker, Hannah Blom, Jacqueline Bohlmeijer, Carolien Brusse, Monika Buch, Michiel Deylius, Claudia Gianotten, Famke Hajonides, Bea van der Heijden, Monica de Jong, Suus Kooijman, Frits Nolte, Gijs Pape, Justyna Pennards-Sycz, Mary Schermer, Joke Struik.

 

 

Kromhouthal bedrijfsterrein De Overkant Gedempt Hamerkanaal 231 1021 KP Amsterdam-Noord