Kunst van De Ploegh op de Affordable Art Fair Amsterdam

Met 17 kunstenaars is Galerie de Ploegh vertegenwoordigd tijdens de Affordable Art Fair in de Kromhouthal in Amsterdam. Deze kunstbeurs gericht op betaalbare hedendaagse kunst, vindt plaats van 30 oktober t/m 2 november 2014.

De kunstenaars van de Ploegh tonen een grote veelzijdigheid aan kunst: schilderijen, foto’s, grafiek, keramiek en ander ruimtelijk werk. Kunst voor de beginnende kunstliefhebber én voor de ervaren kunstkenner!

De Ploegh is één van de grootste landelijke kunstenaarsverenigingen in Nederland. Door de diversiteit aan kunstdisciplines binnen de Ploegh kan de vereniging een breed tentoonstellingsprogramma bieden: onderscheidend, inspirerend en prikkelend. Daarbij exposeert de Ploegh op externe locaties verspreid over heel Nederland en zijn de leden regelmatig te zien op (inter)nationale kunstbeurzen.

U bent van harte welkom in stand D21.

En… iedere 10e koper ontvangt een verrassing !!

Deelnemende kunstenaars

Gerard Akerboom, Peter van den Akker, Menno Bauer, Barbara Bläsing, Hannah Blom, Carolien Brusse & Bea van der Heijden, Monika Buch, Dagmar de Kok, Annemiek van Kollenburg, Suus Kooijman, Heleen van Nieuwland – troj, Frits Nolte, Mark van Praagh, Cécile van Spronsen, Rob Steenhorst, Marijke Vijfhuizen, Persheng Warzandegan

Locatie De Kromhouthal / De Overkant, Gedempt Hamerkanaal 231, 1021 KP, Amsterdam